Първоначално публикувано от digitalundgrd
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Алфа 147/156/ГТ, тема за общи приказки
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Първоначално публикувано от ScuderiaItalia Покажи съобщениеА случааайно да знаеш колко тежи 18ката спица от ГТ?Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
FIAT Coupe 16VT
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD
Comment
-
Колеги, днеска си карам аз и при подаване на газ усетих леко тресене/вибрации. Вибрациите се усилват при ляв завой, на права отсечка леко се усещат, а на дясно почти не се усещат. Когато колата е по инерция изкл. От сккорост или по нанадолнище, но не пипам педала на газта върви като по мед и масло.
Съмнявам се във вътрешното каре. Дали може да е това? На заплата ще я откарам да я видят. Трипода го гледам около 60-70лв, но ако се окаже чашката-гд колко пари може да е?Last edited by dddimitrovvv; d.m.y г., 19:13.
Comment
-
Първоначално публикувано от lubo_red Покажи съобщениеЧашките са много скъпи.По магазините незнам но във АХМ ги гледам над 300лв
dddimitrovvv, съвета ми е да си вземеш рециклирани чаши ако в тях е проблема. Скоро вземахме рециклирани полуоски, готови за монтаж за около 380 лв. за двете.
Пп приготви се и за масло в СК
Comment
-
Първоначално публикувано от S_BANKOV Покажи съобщениеИ са полски и карат по една година. Мерси.
dddimitrovvv, съвета ми е да си вземеш рециклирани чаши ако в тях е проблема. Скоро вземахме рециклирани полуоски, готови за монтаж за около 380 лв. за двете.
Пп приготви се и за масло в СК
Comment
-
Колега имам идентичен проблем. Смених една камара карета. Интересно ми е за да се смени този трипод, сваля ли се скоростната кутия? Също така, освен вибрацията на скорост при десен завой (на ляв изчезва) имам прищракване на пълен ляв от място на първа. Може ли да е от същото. Сменил съм вътрешно и външно ляво каре но щракането и вибрацията остават. 156 1.8тсLast edited by WarsteineR; d.m.y г., 19:01.Alfa Romeo 156 1.8 TS 99'
ex. Lancia Dedra 1.6 ie 93'
Comment
-
На някои има разлика, имат 3 по широки шлица във формата на емблемата на мерцедес за да е по лесен монтажа. Аз попаднах на такъв, не че не го стегнах с гайката де но да се знае.
Comment
Comment